Hitta kärleken

Hitta kärleken

De flesta av oss vill hitta den stora kärleken: personen att dela vårt liv med. Vad kan du göra för att träffa den rätta?

Börja med dig själv

Det räcker inte med att hitta kärleken, du måste också vara den andras stora kärlek. Därför kan det vara klokt att du börjar med dig själv. Kan du se några mönster i dina gamla relationer? Har du lätt för att bli arg, svårt att förlåta eller ställer du onödigt stora krav? Det är viktigt att arbeta med sig själv. Du kan även tänka igenom det yttre. Medan du väntar på kärleken är det smart att motionera, läsa bra dejtingtips i modemagasinet Elle och även hitta en klädstil som verkligen passar dig. Det kan låta ytligt, men de flesta av oss vill ju träffa någon som vi upplever som attraktiv. Det gäller ju åt båda hållen.

Dejtingsajter, jobb, intressen och gemensamma vänner

De vanligaste ställena att hitta kärleken på nu för tiden är genom gemensamma vänner, intressen, jobb och så naturligtvis dejtingsajter. Det viktigaste är faktiskt att du rör dig bland folk. Det är väldigt svårt att hitta någon om du bara är hemma och kollar på Netflix. Var aktiv: träna på gym, sjung i en kör, gå på grillparty och hitta en dejtingsajt som du tycker verkar seriös.