Vi reser med Detur

Saija

Våren 2014 åkte min pojkvän Tobias och jag på en resa till Hammamet i Tunisien med Detur.

flyg

Bokningen var enkel via deras hemsida och vi betalade först en depositionsavgift för att bekräfta bokningen. När hela resan var betald fick vi biljetterna via mail och skrev ut dem själva.

Flygresan gick från Arlanda och planet mellanlandade i Göteborg innan vi åkte vidare till Tunisien, efter en timmes försening.

soln

Väl framme i Tunisien mötte Deturs personal upp oss och vi blev visade till bussen som skulle ta oss till hotellet i Hammamet.
Kom fram vid halv fyra på morgonen och blev visade till vår bungalow.

hotell

Vi åkte inte med Detur på någon utflykt eftersom vi tyckte att priserna var lite väl höga jämfört med att ordna utflykten själv.

pool

strand

Den tredje dagen var vi med på infomötet som guiden för Detur höll i. Ett bra möte där vi fick lära oss lite mer om sevärdheter, valuta och annat bra.

guide

Vår guide var hur bra som helst, trevlig, rolig och tillmötesgående.

Jag hade migrän största delen av veckan och han gav mig huvudvärkstabletter, kom och åt med oss vid middagen och spelade kort med oss under regnovädren.

Träffade även några fler från Deturs personal, de som tog hand om svenska och norska barn i barnklubben, jättetrevliga även dom!

detur

När det var dags att åka hem följde vår guide med oss i bussen och passade då på att berätta precis vad som skulle hända borta på flygplatsen, hur vi skulle checka in och vart vi skulle gå, jättebra information då det inte riktigt funkar som i Sverige.


Läs mer om vår semester här >>


Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>