“VECKANS…” (VECKA 2)

Categories:Veckans...
Saija
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Under 2020 ska jag försöka att varje söndag summera den föregående veckan.
Hur har jag mått, vad har jag gjort, vad lyssnar jag på just nu, veckans bild osv.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Veckans bästa” google_fonts=”font_family:Cherry%20Swash%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css_animation=”fadeIn”][vc_column_text]Att jag äntligen lyckats tömma hela vinden![/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Veckans sämsta” google_fonts=”font_family:Cherry%20Swash%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css_animation=”fadeIn”][vc_column_text]Att Paulina fortfarande är dålig i sin astma och springer på vårdcentralen dagligen för att inhalera. Idag träffade hon sin läkare som även ville skicka henne på en större kontroll samt lungröntgen.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Veckans köp” google_fonts=”font_family:Cherry%20Swash%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css_animation=”fadeIn”][vc_column_text]Jag hittade äntligen en ny mjuk fluffig morgonrock på Lidl, så nu har jag kunnat slänga min gamla slitna.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Veckans hemmafix” google_fonts=”font_family:Cherry%20Swash%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css_animation=”fadeIn”][vc_column_text]Jag har fortsatt att rensa och föregående vecka fokuserade jag på att tömma vinden och nu är det äntligen helt tomt![/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Veckans bästa låt” google_fonts=”font_family:Cherry%20Swash%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css_animation=”fadeIn”][vc_column_text]Flora Cash nya gillar jag men jag kan rekommendera er att lyssna på den på Spotify istället.

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Veckans väder” google_fonts=”font_family:Cherry%20Swash%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css_animation=”fadeIn”][vc_column_text]Lika som förra veckan. Det har varit plusgrader i stort sett hela veckan och det finns ingen snö kvar längre.

Veckans väderbild

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Veckans mående” google_fonts=”font_family:Cherry%20Swash%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css_animation=”fadeIn”][vc_column_text]Jag har varit extremt trött, jag har sovit jättedåligt i en veckas tid och jag skyller det på fullmånen![/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Veckans bild” google_fonts=”font_family:Cherry%20Swash%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css_animation=”fadeIn”][vc_column_text]Blev så full i skratt när jag hittade den här teckningen som Simon ritat åt mig som liten. En bajsande ko!? 😆

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lämna ett svar

Name*
Email*
Url

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>