Veckan som gått

Saija

Precis som jag misstänkte så var det kaos på jobbet när jag kom tillbaks efter min veckas semester och hela den här veckan har gått i ett. Jag har jobbat över en del för att komma ikapp och inte hunnit eller orkat med i stort sett något annat.

Äntligen har vi fått lite värme ute och det är så fantastiskt att kunna njuta några timmar även efter att man kommit hem från jobbet. Jag har ju kvällssol på balkongen och jag älskar att kunna sitta där ute på kvällarna och se solnedgången.

Vad har mer hänt?
Jag har slutat röka! 6 dagar idag… (skitjobbigt!)
Och jag fortsätter med LCHF som planerat. *klapp på axeln*

Gårdagen spenderades på Slättabadet, så tacksam att det finns ett bad bara 3-4 minuter härifrån!
Jag vill gå dit idag också men jag får se om jag lyckas få med mig någon. Paulina är bränd men kanske kan lösa det genom att gå till Ica och köpa solskydd och sitta mestadels i skuggan.

Förresten.
Idag för 4 år sedan fick jobb på Coor! Tiden går verkligen fort!

Två foton från igår, ett från klockan åtta på morgonen och det andra från klockan fem på eftermiddagen. Fick nog lite färg på benen under dagen ändå… 🙂En kommentar

  1. mamma
    14 juni 2020 at 17:04

    🌞🌞🌞🌞

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url

Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>