Vad köper du för mycket av?

Kategorier:Vardagsliv
Saija

Jag lyssnar på Rix MorronZoo varje morgon och imorse såg jag deras inlägg på Facebook och kände mig tvungen att svara då jag precis rensat skafferi och kryddskåp i köket och insett att vi hade en herrans massa tacokrydda och burkar med sesamfrön hemma.


Tacokryddan kan jag förstå för vem vill komma hem med alla ingredienser till tacosen men missat att köpa kryddan? Lätt hänt då att man köper en “ifall att” och de har ju dessutom lång hållbarhetstid.
Men 3 burkar sesamfrön!? Vad har man ens sesamfrö till? Jag har ingen aning och ändå har jag tydligen 3 burkar.

Imorse när jag satt vid skrivbordet på jobbet kommer min kollega Jenny fram och skrattar och frågar om jag gillar tacos. Jag fattade först ingenting men sen frågade jag om hon sett min kommentar på Rix MorronZoos Facebooksida men tydligen hade de läst upp min kommentar i radio, haha 😂

Men nu är jag nyfiken, vad köper du för mycket av?En kommentar

  1. mamma
    9 januari 2020 at 23:51

    Mamma din köper för mycket gryn, linser och bönor. Sesamfrön är jättegoda att strö ovanpå stekt kött eller att ha i en grillmarinad till kött. Tacokrydda kommer inte över min tröskel. Puss

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url

Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>