Tchibo Dish Buddy

Saija

”I samarbete med Tchibo”

Perfekt att jag blev testpilot på just denna när jag flyttade och plötsligt blev av med min diskmaskin! 😀

Med denna 3-i-1-diskborste från Tchibo blir diskandet lekande lätt. Den tärningsformade diskborsten har tre olika sidor som kan användas på praktiskt taget alla ytor och all
smuts. Den kan fyllas med diskmedel och genom ett litet fönster ser man hur mycket som finns kvar, och med ett knapptryck kan man dosera mängden precist.
Till skillnad från vanliga borstar kan denna mångsidiga disktärning göra rent utan att det krävs mycket ansträngning.

Kan användas på 3 olika sätt
En sida har en robust plastborste för grundlig rengöring. Den andra sidan har små silikonpiggar för skonsam rengöring av ömtåliga ytor, såsom skikt i pannor och kastruller. Den tredje sidan har en skrapa för borttagning av smuts som sitter hårt. Silikonöverdraget är känns behagligt i handen.

Enkel att fylla
Den inbyggda diskmedelsbehållaren med skruvlock är lätt att fylla på. Genom ett litet fönster ser man hur mycket som finns kvar, och med ett knapptryck kan man dosera mängden precist. Detta är helt enkelt en mångsidig kub för tvättning, diskning och rengöring av olika slag. Borsten kan även fyllas med fläckborttagningsmedel och användas för att förbehandla envisa klädfläckar innan de åker i tvättmaskinen.


Jag har även en rabattkod hos Tchibo som ger dig 10% rabatt!
Använd koden BUZZ10. Koden är giltig till och med 200229 (gäller ej kaffeprodukter).1

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>