Sveriges Nationaldag och lugn helg

Kategorier:Balkong, Vardagsliv
Saija

Igår var det Sveriges nationaldag och jag hade en riktigt lugn dag med noll firande. Låg i soffan och läste halva dagen, lite lagom bakis och trött. Gick till Ica en sväng med Paulina men orkade inte ens laga mat utan åt ett paket ölkorv och några ostskivor till middag.

Jag möblerade om lite bland blommorna på balkongen. Jag är fortfarande supernöjd över min lilla oas!

Idag ska det också bli mulet och det blåser halvt storm ute så det blir ännu en innedag.
Jag har precis kommit ur badet. Jag fjällar MASSOR på ryggen så jag hade i babyolja i badet och hoppas att det tillsammans med lite bodylotion ska mjuka upp huden lite.

Jag ska laga matlådor inför jobbveckan som väntar, pyssla lite här på bloggen, fixa nya naglar och njuta av min sista semesterdag.

Imorgon väntar jobb igen och jag är ganska säker på att det är lite smått kaos på jobbet efter att jag varit borta så jag kommer nog att ha fullt upp de tre veckorna jag ska jobba innan nästa semesterperiod.
En kommentar

  1. mamma
    7 juni 2020 at 20:30

    Jag gillar också din balkong! <3

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>