Svårt att sitta still

Kategorier:Vardagsliv
Saija

Efter att jag vaknat till liv så bestämde jag mig för att gå ner till Ica och handla ingredienser till soppor jag tänkt att laga. Jag har redan köpt konserver men jag kan ju lika gärna passa på att laga egen soppa också nu när jag är ledig.
Jag hämtade ett paket med proteinpulver på Willys på vägen hem och sen satte jag iång att laga mat. 3 olika soppor blev det, gott!

När jag var klar såg jag ett avsnitt av en ny serie och sen fick jag kli i kroppen igen så jag tog med mig Daniel och hoppade på bussen til stan. Hämtade ut ett paket från apoteket och på vägen hem hämtade jag ut ännu ett paket som kommit till Willys, mina nya träningsskor som jag köpt på rea på Deichmann online.

Och nu är redan klockan fem och dagen är snart slut, igen. Som sagt, tiden går fort trots att jag har svårt att bara vara….

5

En kommentar

  1. mamma
    1 augusti 2019 at 19:19

    Kollade du på Cheat? Skitläskig jue, snacka om manipulation

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>