Stackars lilla sjukling

Kategorier:Vardagsliv
Saija

Jag som senast igår skrev en kommentar om att mina barn nästan aldrig var sjuka.
Det skulle jag inte ha gjort! Benjamin har nästan 40 graders feber och har ont i hela kroppen.

Idag vaknade vi sent, slappade framför en varsin dator i några timmar innan vi fick ett ryck och åkte till Onoff och köpte en ny telefon till mig.
Jag sålde ju min HTC Touch Pro igår. Det blev en vit Sony Ericsson F305. Egentligen är det en spelmobil och jag är ju inte mycket för att spela men den var billig och den har de funktionerna jag anser mig behöva.

Vi handlade på Konsum och lämnade tillbaks en dator som vi lagat innan vi åkte hem och åt tunnbrödsrulle med korv till middag.

Sen fortsatte jag med barnens rum. Nu är barnens garderober röjda, sängarna renbäddade och rummet städat.
Tänk, Benjamin har inte ens spelat WOW idag – DÅ är han SJUK!!!

“Skrubben” som vi kallar den stora garderoben är så gott som tom efter Benjamin så i veckan ska vi hämta ner Claras bädd från vinden, bädda åt henne (och oss) där inne och sen är det bara att vänta – på VALPARNA! 🙂

Nu ska jag ta och slappa framför en film en stund. Vi har precis ätit kex, ost och päron, mmm 1. Anett
  11 januari 2009 at 22:44

  Hejsan!! Stackars Benjamin som är sjuk !! Hoppas ni andra klarar er!! Är det dags för Klara snart? Är såååå nyfiken!!! Spännande varje gång!!! Ha det gott!!! Många kramar Anett!!!

 2. Milla
  MillaSvara
  11 januari 2009 at 22:58

  Va???
  Har du parat henne????

 3. Marie
  12 januari 2009 at 05:40

  Hejsan Saja! Tack för besöket inne hos mig. Men vad trist att den inte syns ännu för dig. Vissa ser den och vissa inte. Jag ska höra med Micke på kludd.se om han kanske kan hjälpa mig med det. Oh stackars din son med så hög feber. Hoppas han kryar på sig fort nu då och febern går ner. Ha en fin vecka!

  Mvh Marie :caffienated:

 4. aw
  awSvara
  12 januari 2009 at 10:50

  Hej.. Å vad kul med prylar. Skulle behöva en ny mobil men jag vet ingen som jag vill ha så då väntar jag.
  Alla verkar vara ute å gå promenader, förutom jag *skäms*. Borde verkligen göra det för att få igån flåset och gå ner några kilo.
  Ha en bra dag.
  /aw 🙂

 5. morsan
  12 januari 2009 at 10:54

  Hälsa sjuklingen och ge honom en stor momikram! :luv:

 6. Sandra
  SandraSvara
  12 januari 2009 at 11:42

  Sjukdomar hos oss med, vi har åkt på den omtalade influesnan dem pratar om på nyheterna, Tim fick feber natten till söndagen, med hög feber och hosta, och i natt började vi andra känna av det med, tapper som jag är gick jag till jobbet, Danne är hemma med kottarna.

  Fin mobbe :D, vill oxå ha en ny, hatar min, den är sony ericsson med tuchdisplay och jag åker jämt ut på nätet på den eller så är den inna och skickar sms när jag pratar i telefonen, helt jävla muppig!

  kramen!

 7. Maria
  12 januari 2009 at 15:48

  Hoppas din son kryar på sig.

  Från en mamma till en wow-spelare till en annan 🙂

 8. Anki N
  12 januari 2009 at 19:37

  De hostas o febras i många stugor nu, har jag hört. Elaka basiller.
  Ska Ni ha valpar? Vad kul. Vår Golden ska löpa snart o då börjar de roliga men oxå eländig arbetet att hålla schäferhanen ifrån henne. För här ska vi inte ha valpar, hon fick ju i våras så de får vara bra så, kanske en gång till men det får i så fall dröja något år till o då med Herkules (en goldenhane)

  Krya på sonen
  Lycka till med nya telefonen
  Tjillevipp Anki N

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>