Slippa glasögon?

Kategorier:Vardagsliv
Saija

Här om dagen damp det ner en påminnelse från min optiker, det är dags att göra en ny synundersökning.

Det har redan gått två år sedan jag fick glasögon “på riktigt”. På riktigt menar jag att jag faktiskt började använda dem för 2 år sedan, innan dess har jag vägrat.

Jag tror att jag var runt 11-12 år när jag fick glasögon första gången men då vägrade jag att använda dem. Jag hade dem på mig när jag gick hemifrån på morgonen, allt för att mamma skulle tro att de användes, men så fort jag kom en bit hemifrån åkte de i väskan!
Jag skämdes och jag hatade dem!

Idag trivs jag ganska bra med att använda glasögon, ibland ska tilläggas…
Ibland är de bara i vägen. Om det är dåligt väder, om jag ska ut på krogen eller liknande. Då slipper jag dem gärna!

 

Jag har ändå tur för jag klarar mig ganska bra utan glasögonen till vardags, det är när jag sitter vid datorn eller ser på tv som jag behöver dem som mest.
Jag misstänker att jag inte skulle klara synundersökningen till körkortet så ska jag någon gång ta körkort så måste jag nog börja använda dem oftare. Det skulle kunna bli lite jobbigt eftersom jag inte är van att alltid använda dem.

Då finns alternativet ögonlaser och har jag råd någon gång i framtiden skulle jag absolut satsa på det!
Operationen kan man göra på en mängd olika ställen i dag och ett av dem är Novius i Stockholm. De har förmånliga priser och verkar seriösa och en första undersökning är ju gratis så man har verkligen ingenting att förlora på att boka in en tid på kliniken för att sedan kanske boka in ögonlaser där också.

Tänk vad skönt att slippa tänka på glasögon, eller linser, överhuvudtaget!

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>