Sjukstuga

Saija

Igår var jag med Paulina till läkaren. Anledningen till besöket var att förnya hennes recept på astma- och allergimedicinerna men läkaren passade på att kolla hennes öron också.
Det är på väg åt rätt håll och hon ska äta upp antibiotikakuren.

Jag har varit hemma från jobbet både torsdag och fredag. Var riktigt hängig och hade ont i halsen och igår kväll förvärrades det ytterligare. Jag som trodde att det skulle vända och börja bli bättre, inte sämre!
Täppt i näsan, rinner från ögonen, lock för öronen, troligtvis feber, ont i halsen. Har noll ork, helt slut!

Igår eftermiddag följde jag med Dan för att hämta barnen, de är hos honom varannan helg. Överraskade dem genom att komma oanmälda till fritids och dagis och de blev så glada över att pappa kom.
Fick en kopp kaffe hos barnens mamma innan vi åkte hemåt.
Stannade till och handlade och det var då jag började känna mig riktigt risig. Dan mådde inte heller bra, ont i bihålorna.

Ägnade kvällen åt att se på serier i sängen, alldeles lagom, även fast jag gärna hade åkt till Liljan i Borlänge och sett Raubtier.

Fick förresten hem lite ringar igår. 18 kr inkl frakt för 6 ringar.

ringar2


Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>