Samarbeten & AnnonseringSaija
[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]Vill du nå en målgrupp som älskar livsstil, inredning, teknik, fotografering, korta och långa resor, utflykter och upplevelser, på ett engagerat sätt?
Då har du hittat rätt!

Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig.
Det personliga är min grund och alla åsikter är mina.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_tta_accordion active_section=”” css_animation=”none” collapsible_all=”true”][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-handshake-o” add_icon=”true” title=”Samarbeten” tab_id=”1563723259889-5197bbfa-a381″][vc_column_text]Om du är intresserad av att annonsera på här, eller samarbeta på annat sätt så kontakta mig gärna via formuläret nedan.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-handshake-o” add_icon=”true” title=”Resor” tab_id=”1563723259898-c2cef82c-23e4″][vc_column_text]Det är självklart möjligt att bjuda in mig till resor.
Jag väljer själv antal inlägg och innehåll som publiceras efter genomförd resa om inte annat har avtalats innan resan.

Texterna i reportagen är alltid mina egna, innehållande mina synpunkter, och bilderna är alltid fotograferade av mig om inte annat uppges. Uppdragsgivaren kan inte styra innehållet i reportagen som publiceras i samband med en resa. Alla resor som genomförs på uppdrag märks i slutet av varje reportage med “Resan genomfördes i samarbete med X”.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-handshake-o” add_icon=”true” title=”Hotell och andra typer av boende” tab_id=”1563723490992-ce33b202-daa4″][vc_column_text]Jag genomför samarbeten där jag testar och recenserar hotell och andra typer av boenden. Jag väljer själv antal inlägg och innehåll som publiceras.

Texterna är alltid mina egna, innehållande mina synpunkter, och bilderna är alltid fotograferade av mig om inte annat uppges. Uppdragsgivaren kan inte styra innehållet i reportagen som publiceras i samband med en test av hotell eller boende. Alla resor som genomförs på uppdrag märks i slutet av varje reportage med “Tack till X som gav mig möjlighet att testa boende…”.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-handshake-o” add_icon=”true” title=”Sponsrade reportage och tävlingar” tab_id=”1563723558239-dbfe3054-ba2f”][vc_column_text]Jag kan på uppdrag skriva reportage om önskat reserelaterat tema. Ett sponsrat reportage består av text om minst 300 ord med en länk vald av kunden. Texten skrivs alltid av mig eller godkänns av mig. I de flesta fall använder jag egna bilder men det kan diskuteras att infoga kundens bilder. Jag kan även länka till tidigare inlägg som är relevant för ämnet jag skriver om.

Alla sponsrade inlägg märks i början av reportaget med “Reportaget är skrivet i samarbete med X” eller “Tävlingen genomförs i samarbete med X”.

Jag accepterar endast sponsrade reportage och tävlingar med reserelaterat tema. Villkoren för tävlingar är samma som för sponsrade inlägg. Kontakta mig gärna för diskussion om villkor och pris.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-handshake-o” add_icon=”true” title=”Produktprover” tab_id=”1563723611219-0e198c28-c73c”][vc_column_text]Företag är välkomna att skicka produktprov till mig. Att få ett produkt hemskickat för prov är inte lika med att det kommer att skrivas om det på sidan.

Kontakta mig gärna för postadress.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-handshake-o” add_icon=”true” title=”Gästbloggare” tab_id=”1563723733327-6e0ad574-53bc”][vc_column_text]Andra bloggare eller privatpersoner som önskar skriva reportage här är välkomna att höra av sig till mig.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-handshake-o” add_icon=”true” title=”Länka samt låna text och/eller bilder” tab_id=”1563723788223-7fd652d2-768f”][vc_column_text]Det är fritt fram att länka hit med undersidor för den som önskar. Om du önskar publicera bilder och/eller text, inklusive delar av text, så ber jag om att bli kontaktad först.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”25px”][vc_separator][vc_empty_space height=”40px”][vc_custom_heading text=”Kontakta mig gärna” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]