Saija – The Story Of My LifeSaija
[vc_row css_animation=”lightSpeedIn”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Namn: Saija
Född: 15 april, 1976 i Helsingfors

Civilstatus: Singel
Avkommor: Sönerna Simon (f. 1994) & Benjamin (f. 1997) och dottern Paulina (f. 1999).
Barnbarnet Vanessa (f. 2012)
Bor: Falun
Yrke: Driftoperatör på Coor

Passioner: Barnen och barnbarnet, bloggen, mitt jobb, vänner, festa, fotografering, grafik, layout, design, inredning, resor, musik, film, festivaler
Äter helst: Thai eller Kina
Musik: Allyssnare men rock och metal står mig närmast
Laster: Cigarretter, koffein, snus


I övrigt
är jag en omtänksam pedant kontrollmänniska som gillar att ha ordning och reda och jag gillar att inreda och pyssla hemma. Jag är en prylnörd och gillar tekniska saker, Mac och Samsung i mitt hjärta. Jag kan sitta vid datorn i timmar då det är mitt största intresse.

Jag klarar inte av folk som sörplar, äter med öppen mun, pratar med mat i munnen, tuggar tuggummi och smaskar och särskrivningar får det att krypa i hela kroppen på mig.

Jag har världens bästa humor och kan skämta om nästan allt men jag har även en stor portion empati. Jag är inte speciellt svartsjuk av mig.
Musik betyder massor för mig och det är sällan det är tyst kring mig.

[/vc_column_text][vc_separator style=”double” border_width=”2″][vc_tta_accordion active_section=”” collapsible_all=”true”][vc_tta_section title=”Varför en egen hemsida/blogg?” tab_id=”1531989562952-52075fd9-b471″][vc_column_text]När jag ganska nyligen flyttat till Falun och var mammaledig med alla tre barnen blev dagarna ganska tråkiga och jag hade ingen direkt hobby. Min moster var en av de få som då hade en egen personlig hemsida med dagbok (ordet blogg kom senare).

Jag bestämde mig för att också försöka och jag byggde min första egna hemsida med FrontPage och en hel del hjälp av moster. Då hade jag adressen www.saijamerio.se vilket senare byttes till det lite enklare www.saija.se
Det var kul och jag fastnade!
Och det är över 15 år sedan nu – Jösses!!!

Då hade jag min sida hos One.com och jag trivdes hos dem men några år senare, när jag gick över till att blogga via WordPress, bytte jag webbhotell till Manufrog och där är jag kvar än idag och jag kan varmt rekommendera dem!

Den 1 januari 2020 startade jag om bloggen, ny domän (kryptonell.se), ny design och helt nytt innehåll.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Mer om sidan” tab_id=”1531989562987-c6f2649a-1beb”][vc_column_text]Skapad i: WordPress
Webbhotell: Manufrog
Design & bildredigering: Photoshop CC, Lightroom och iPhone


Nystart 2020
Efter att ha haft bloggen på domänen saija.se i många år så väljer jag att göra en nystart år 2020. Välkomna både nya och gamla följare![/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Policy, PR, press och annonsering” tab_id=”1531989795593-53dc5ee4-3be5″][vc_column_text][vc_custom_heading text=”Som bloggare tar jag ibland emot arbetsmaterial, gör samarbeten och använder mig av annonslänkar för att kunna leverera inlägg.” font_container=”tag:h3|text_align:left” google_fonts=”font_family:Cherry%20Swash%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css_animation=”fadeInLeft”]

Produktprover/pressutskick & PR
kryptonell.se tar emot arbetsmaterial i form av information, event och produktprover från företag, distributörer och PR-byråer.Självklart sker då detta kostnadsfritt. Detta märks ut i enskilt inlägg. Det finns aldrig några förpliktelser att det material som sänds ut till bloggen kommer att synas. saija.se strävar efter att följa svenska pressetiska regler och marknadsföringslagen.

Vill du skicka mig produktprover, använd nedan postadress:
Saija Kryptonell
Jungfruvägen 39B
791 34 Falun

Produktrecensioner, tips och andra åsiktsbaserade inlägg kan aldrig påverkas eller köpas av avsändare eller tredje part. Jag reserverar mig för eventuella felskrivningar.

Annonser/sponsrade inlägg
Sporadiska annonsinlägg kan förekomma där företag kan köpa texter, länk- och annonsplats på kryptonell.se.

Copyright
Allt material (ej pressmaterial), om inget annat anges, ägs av mig och skyddas av upphovsrättslagen. Vill du låna bilder eller text, maila och fråga på info@kryptonell.se. Om du lånar bilder ska det tydligt framgå att bilden är lånad från kryptonell.se


Läs mer om samarbeten & annonsering här >>>

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css_animation=”fadeInRight”]Jag kan inte leva utan
(ja förutom självklarheter som familjen, djuren, kärlek, mat, tak över huvudet osv)

  • Kaffe
  • Datorn
  • Mobilen
  • Kameran
  • Hörlurarna
[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text css_animation=”fadeInRight”]Det bästa jag vet: Sommar och värme, kaffe, mina barn, barnbarn och hundar.
Det värsta jag vet: Oärlighet, falska, kontrollerande svartsjuka och egoistiska människor. Spindlar.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Who´s Who??

Mina barn
Simon, 25 år, bor i Solna
Benjamin, 23 år, bor på behandlingshem
Paulina, 21 år, bor granne med mig i Falun

Mina barnbarn
Vanessa, 8 år
“Fläcken”, halvvägs i magen

Mamsen
Paula, bor i skogen i Fredriksberg

Husdjur
Daniel, chuhuahuan som numera bor hos mamsen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]