Saija – The Story Of My LifeSaija

Jag är en omtänksam pedant kontrollmänniska som gillar att ha ordning och reda och jag gillar att inreda och pyssla hemma. Jag är en prylnörd och gillar tekniska saker och jag kan sitta vid datorn i timmar då det är mitt största intresse.

Jag klarar inte av folk som sörplar, äter med öppen mun, pratar med mat i munnen, tuggar tuggummi och smaskar och särskrivningar får det att krypa i hela kroppen på mig.

Jag har världens bästa humor och kan skämta om nästan allt men jag har även en stor portion empati. Jag är inte speciellt svartsjuk av mig.
Musik betyder massor för mig och det är sällan det är tyst kring mig.

Jag kan inte leva utan
(ja förutom självklarheter som familjen, djuren, kärlek, mat, tak över huvudet osv)

  • Kaffe
  • Datorn
  • Mobilen
  • Kameran
  • Hörlurarna

Det bästa jag vet: Sommar och värme, kaffe, mina barn, barnbarn och hundar.
Det värsta jag vet: Oärlighet, falska, kontrollerande svartsjuka och egoistiska människor. Spindlar.Varför en egen hemsida/blogg?
När jag ganska nyligen flyttat till Falun och var mammaledig med alla tre barnen blev dagarna ganska tråkiga och jag hade ingen direkt hobby. Min moster var en av de få som då hade en egen personlig hemsida med dagbok (ordet blogg kom senare).

Jag bestämde mig för att också försöka och jag byggde min första egna hemsida med FrontPage och en hel del hjälp av moster. Då hade jag adressen www.saijamerio.se vilket senare byttes till det lite enklare www.saija.se
Det var kul och jag fastnade!
Och det är över 15 år sedan nu – Jösses!!!

Då hade jag min sida hos One.com och jag trivdes hos dem men några år senare, när jag gick över till att blogga via WordPress, bytte jag webbhotell till Manufrog och där är jag kvar än idag och jag kan varmt rekommendera dem!

Den 1 januari 2020 startade jag om bloggen, ny domän (kryptonell.se), ny design och helt nytt innehåll.
Och i mitten på 2020 ångrade jag mig och importerade om alla gamla inlägg på nytt.