Överraskningsfest!

Saija

Jag har ju inte hunnit blogga om min födelsedag ännu!
Jag firar ju aldrig min födelsedag och i år var inget undantag, även om det såklart är trevligt at få några hundra grattisar via Facebook 😍

På min födelsedag dog Adam Alsing och den här jävla Coronaskiten blev ännu mera verklig och hemsk.

Så födelsedagen (mitt i veckan) flöt förbi som en vanlig arbetsdag.
På fredagen frågade Carro mig om jag hade lust att hänga med henne till några loppisar och IKEA på lördagen. Hon ska gifta sig i sommar och letar efter saker till bröllopet.
Jaa vad kul!

Jag erbjöd mig att ta bussen till IKEA men hon insisterade på att komma och hämta mig.
Vid tretiden kom hon och vi åkte mot Borlänge. Vi skulle bara stanna till hos henne eftersom hennes mamma skulle lämna någonting, sen skulle vi dra mot IKEA. Kul tänkte jag, jag hade aldrig varit hemma hos henne så det skulle bli kul att få se hur hon bor.

Hon öppnade ytterdörren och jag klev in… Och möttes av ett “Hurra hurra hurra” från hela “mitt” gäng som hade samlats där och gömt sig!!!
Jag blev TOTALT chockad och det tog nog minst en timme innan jag fattade att de var där för min skull och att vi inte alls skulle åka till IKEA.

De hade pyntat så fint, bakat tårta och gjort en god (stark!) bål, dessutom stod det en flaska vodka och en juice i kylen och väntade på mig.

Jag är sååå himla glad och tacksam över mina fiiina vänner!!
Tack!!!! 💗💗💗
Det är första gången i hela mitt liv jag blir överraskad och woooow, ni är underbara!!!31

2 Comments

 1. Carola
  CarolaSvara
  3 maj 2020 at 21:12

  Så fint gjort av dom. ❤️

  • Saija
   6 maj 2020 at 12:08

   Jaaa verkligen! 🙂

Lämna ett svar

Name*
Email*
Url

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>