“Nytt” sovrum

Kategorier:Hem Ljuva Hem, Sovrum
Taggar:
Saija

Det känns fortfarande helt surrealistiskt, att ha ett alldeles eget sovrum! Tänk att det som det flesta ser som en självklarhet är LYX för mig!

Men jag har inte direkt lidit, jag har hellre sett till att barnen haft rum att vara på och man vänjer sig. Jag har helt enkelt gjort det bästa av situationen…

Men nu har jag ett sovrum! :thumbsup:
Och det känns skitskumt att inte hela tiden “ha koll” på allt som händer i vardagsrummet och hallen. Haha, snacka om knepiga vanor man har!

Jag har varit så upptagen av att fixa och dona i vardagsrummet i ett par dagar men igår började jag iallafall att måla i sovrummet och idag målade jag klart.
Simon hade en blandning av svarta och röda väggar i sitt rum och det ville ju jag inte ha kvar så jag blandade den överblivna grå färgen från vardagsrummet med lite svart färg vi hade kvar från målningen av Simons rum tidigare, till en lite mörkare grå nyans.
Det blev helt ok och duger tills jag kan tapetsera hela rummet.

Sprang upp på vinden och hämtade ner lite att “pynta” med och sen försvann den eftermiddagen i ett nafs!

Avslutade dagen med att dammsuga och skura alla golv och hjälpte Paulina lite då hon hade storröjning på sitt rum inför besiktningen imorgon.

Imorgon ska jag se om jag har ork att städa kontoret… Jag är iallafall inte sysslolös!Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>