Nytt ID-kort, hjärtljud och montering

Saija

Idag åkte jag och Paulina in till stan för att hämta ut våra nya internationella ID-kort hos polisen. Så himla skönt, nu är allt klart efter namnbytet! Ja förutom att fastighetsskötaren fortfarande inte bytt ut mitt namn i trappen.
Skönt också att ha ID-kort istället för pass som jag tidigare dragit runt på. Nu får kortet plats i mobilfodralet, perfekt!

Sen gick vi en vända till Baby/Barnbutiken som ligger i samma lokaler där jag jobbade på Djurmagazinet i många år. Jag har inte besökt butiken tidigare men nu var det lite mysigt att kika runt bland alla bebisprylar.

Sen strosade vi runt i alla möjliga butiker och jag köpte 3 t-shirts på Stadium för bara 159 kronor. Vi tog en fika på Espresso House innan vi tog busen vidare till MVC.
Paulina hade ett rutinbesök och BM lyssnade på hjärtljud, mätte magen, tog blodtrycket och ett stick i fingret och allt såg jättefint ut.

Nu på kvällen fick jag ett meddelande från Paulina som försökte montera ihop spjälsängen hon köpt av en kompis.Det gick sådär, haha… Mamma kom till undsättning och nu står det en fin spjälsäng där hemma.

Det blommar och växer för fullt på min balkong, så himla mysigt!
En kommentar

  1. mamma
    4 juli 2020 at 23:43

    Skönt att höra att allt var bra med mor och bebbe <3

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>