Några veckor med dreads

Saija

Jag trivs! 😋
Fast nu, några veckor senare känns det som om jag skulle behöva sätta om dem. Mycket beroende på att mitt hår har växt och utväxten som jag inte trodde skulle göra så mycket stör mig. Jag behöver nog ta ur dem, färga håret och sätta tillbaks dem.

De tjockaste dreadsen har tyvärr blivit lite “rufsiga” men det är nog mycket mitt eget fel då jag inte har skydd när jag sover.

Det är SÅÅ SKÖNT att egentligen aldrig behöva fixa håret, om man inte vill förstås. Jag tar bara några dreads frånsidorna och gör en knut bakpå huvudet, eller flera, himla smidigt!

Att duscha och tvätta dreadsen är inga problem mer än att det tar ganska lång tid för dem att torka.


 1. ejmis
  18 augusti 2017 at 16:25

  Har aldrig haft dreads men inbillar mig att det är ganska tungt…någonstans har jag hört/läst att vissa personer kan påverkas så att man får huvudvärk av “hårda eller tunga frisyrer”.
  Vet inte om det stämmer men något att fundera på. Migränsjukdomar är ju ett pussel att lösa .
  Kram!

  • saija
   saijaSvara
   18 augusti 2017 at 18:29

   Faktiskt inte! Det väger faktiskt mindre än om det hade varit mitt eget långa hår. Däremot kan det i början “sitta åt” lite, ja som flätor ungefär, men det är ju ett tag sedan jag satte in dem och de sitter bara “hårt” i några dagar. Men ett bra tips, tänkte tanken jag med ett tag men har kunnat avslå det. Detektivarbetet fortsätter… Kram!

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>