Igår kom min gamla kompis Jenny hit och med sig hade hon sin lilla hund Totte. Vi har inte setts på över ett år, av olika anledningar, men nu är det hög tid att vi återupptar kontakten igen.
Hundarna var mer än överlyckliga och de sprang runt som galningar här hemma. Daniel är ju inte så mycket för att leka, inte alls faktiskt, men Totte får igång honom och de kommer bra överens så det är jättekul!

Efter att hundarna fått busa av sig hängde jag med mot stan. Vi skjutsade Jennys sambo till replokalen och sen tog vi en fika på Espresso House. Vi knatade runt lite i stan och jag hittade en bh på rea. Köpte även en såg så att jag kan fixa skåpet i badrummet.

Det där behövde jag! Att ta mig tid och ork till att träffa vänner!

När jag kom hem ställde jag mig vid spisen och lagade en av rätterna jag skrivit upp på januarilistan, “Kräftpasta med soltorkade tomater, vitlök och spenat”

Hann precis klart till Paulina kom hem från jobbet och vi åt tillsammans medan vi tittade på The Haunting of Hill House. Paulina sa att det var bland det godaste hon ätit och även jag tyckte att det var helt ok med tanke på att rätten tog ungefär 10-15 minuter att laga.

Jag dras fortfarande med den här envisa förkylningen och jag snörvlar och har en hemsk hosta och dessutom misstänker jag att även magen fått sig en liten förkylning (eller kan det vara på grund av all julmat?) för jag är konstant dålig i magen.
Nåja, jag har ju några fler lediga dagar innan det är dags att jobba igen.

I eftermiddag kommer barnbarnet och hennes mamma och hälsar på och Vanessa ska få sina julklappar 😀

 

 

0