Min fredag = jobb, ny kyl & frys, Ikea och städ

Saija

Klev upp halv fem imorse, efter ungefär 3 timmars sömn. Började jobbet klockan sju och slutade halv två.
Dan och Paulina väntade på mig utanför och vi åkte till Ikea där jag köpte lite korgar mm som inredning till vår nya kyl.

I tisdags ringde jag vår hyresvärd då vårt kylskåp glappade och listen hade gått sönder. Dagen efter kom min bästa vaktmästare hit och tittade och han beställde helt ny kyl och frys till oss! Wiiii!
Igår ringde de från Vatthammars och idag var det dags för leveransen. Jag jobbade ju men Simon och Paulina hjälptes åt att tömma och städa lite.

Där bakom städar man ju aldrig?! Och omålat var det också… ?innan

Fick foton skickade under dagen, haha, nyfiken ju!

Här är de, nya men ännu tomma. Isfack också minsann!nytt

Efter Ikeabesöket blev det en tripp till Dollarstore och sen var vi hungriga. Snabbmat stod på menyn och vi valde Max eftersom de har en “LCHF-burgare”. Helt ok!

20160708_150840

Paulina hade lagt in allt i kyl och frys men jag ville organisera själv så jag tog ur allt och ställde tillbaka. Sen började jag rensa ett skåp, och ett till, och ännu fler, tills jag var klar med ALLA skåp, OCH lådor!

Kylskåpet… tänk att man kan bli så glad över ett nytt kylskåp!fylld1

Kyl och frys
fylld2

En kommentar

  1. ejmis
    9 juli 2016 at 15:23

    Vilken ordning du har!! Så är det INTE i vår kyl!!

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>