LCHF-start igen

Saija

Idag börjar jag äta enligt LCHF igen. När Tobbe och jag träffades började jag att slarva och sen blev det det klassiska kvällsmyset var och varannan kväll, med en massa gotta.
Onödigt! Och jag blir så lätt fast i sockerberoendet.

Jag mår bra av att äta LCHF och jag tror inte att socker är bra för kroppen, iallafall inte i så stora mängder som de flesta av oss faktiskt får i sig, framför allt jag.
Och med alla mina olika krämpor så vill jag göra vad jag kan för att må bättre, dvs sluta röka och äta bättre. Går jag ner i vikt är det också ett stort plus.
Just nu kan jag inte motionera överhuvudtaget så jag hoppas att jag åtminstone inte går UPP av att vara så stillasittande som det blir just nu!

Storhandlade i helgen så nu har vi frysen och kylen full med mat, både LCHF-anpassad mat och “vanlig” mat till de andra. En matlista för hela månaden har skapats med hjälp av min suveräna app “Paprika”


Matlista för hela månaden, visst låter det gott!?
 

Dagens middag:
 

Idag beställde jag hem lite varor från LCHF-butiken så snart kan jag baka mitt eget LCHF-bröd mm
 

 1. mamma
  mammaSvara
  30 september 2013 at 20:55

  Pommes och bröd, himlar med ögonen, det är väl inte LCHF? Alla andra recept du skrivit saknar tillbehör? Vad äter du till allt kött? Blomkål varje dag? hihi, pussis

  • Saija
   SaijaSvara
   30 september 2013 at 22:10

   Haha pommes och bröd är ju till de andra, själv äter jag någon grönsak till, eller inget alls, beroende på vad det är 🙂 Därför har jag inte skrivit i några tillbehör… De andra får äta mkt potatis, ris och pasta, om de vill förstås.
   Fast jaaa, blomkål ÄR gott 😉
   Pussis

 2. mamma
  mammaSvara
  30 september 2013 at 20:56

  oki, fiberhusk och mandelmjöl…fick sin förklaring, men POMMES??

  • Saija
   SaijaSvara
   30 september 2013 at 22:10

   Trögo! Till de andra! 😉

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>