Kalops i min nya Crockpot

Saija

Igår köpte jag en Crockpot.
Eftersom jag inte är helt säker på hur mycket jag kommer att använda den så har jag ingen lust att lägga för mycket pengar på en sån, att betala flera tusen för något som sedan står i ett skåp i flera år känns väldigt onödigt så jag köpte mig en billig variant på Rusta (halva priset så prislappen hamnade på 149:-!) Funktionerna är ju liknande iallafall.

Jag handlade ingredienser till en kalops som jag satte på nästan 6 timmar och det blev gott, men jag föredrar nog riktigt mustiga grytor.

Imorgon får jag en hemleverans från Ica Maxi och jag har beställt ingredienser till ett gäng goda grytor. Det ska bli väldigt spännande!
Min tanke är att köra igång Crockpoten varje söndag morgon så att jag har matlådor för hela veckan sedan. 1. Carola
  CarolaSvara
  26 juli 2020 at 11:20

  Jag är också nybörjare på detta, jag köpte min på jula för 299 kr. En enklare modell och som inte är så stor. Har gjort bla kalops, biffstroganoff, köttfärssås, kycklingfilé. Är jättenöjd. Ska visst vara jättegott att göra risgrynsgröt i den.

  • Saija
   28 juli 2020 at 08:57

   Kul, i helgen ska jag göra chili con carne tänkte jag. Det här är en helt ny värld, haha 🙂

 2. Carola
  CarolaSvara
  26 juli 2020 at 11:22

  Bjöd in dig i 2 grupper få facebook jag tycker jag fått bra tips och recept i 🤗

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>