Jag har fått ett sovrum!

Kategorier:Sovrum
Taggar:
Saija

Igår kväll flyttade min inneboende ut och plötsligt har jag ett eget sovrum!
För mig som haft eget sovrum i mellan 6-12 månader under ca 20 år är det stort, haha!

Så nu vill jag ju inreda och fixa det lite mysigt. Prio ett är att bli av med en del saker som min inneboende lämnade kvar, bland annat en nästan helt ny säng samt en klädställning. Jag har satt ut annonser på Facebooks köp- och säljgrupper så jag hoppas på napp.

Sen vill jag måla väggarna. Just nu är de ljust grå med en ljus fondvägg i marmor. Det var Paulina som en gång i tiden valde det och visst är det fräscht men jag vill ha ett mörkt sovrum.
Jag funderar på att måla väggarna mörkt grå och ha svarta möbler och mellangrå textilier.
Och till det gulddetaljer och gröna växter.

Men eftersom jag sovit i vardagsrummet så äger jag inga sovrumsmöbler, mer än sängen, så det är mycket jag behöver.
Sängbord, kanske ett litet skrivbord med stol, en byrå eller garderob, kanske en fåtölj. Jag vet inte riktigt vad jag behöver och vill ha men helt tomt vill jag ju förstås inte ha det.
Jag har ju en klädkammare i hallen där jag har alla mina kläder men på sätt och vis hade det varit skönt att flytta in det till sovrummet istället, kanske köpa en rejäl garderob. Isåfall skulle jag kunna använda klädkammaren som förvaring istället.

Lite inspirationsbilder

5

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>