Inreda balkongen och köpa matta

Kategorier:Balkong
Saija

Äntligen börjar jag få lite vårfeeling och i år känns det viktigare än någonsin att få till en mysig balkong då man kanske inte tar sig så mycket längre än så!

Och jag är sååå himla glad över min nya “lilla” balkong. Den är inte superliten, ca 2×3 meter, men betydligt mindre än den stora altanen jag hade i den gamla lägenheten. Det kanske låter konstigt att jag hellre har en mindre balkong men det känns faktiskt toppen. Dels pga att jag slipper invasionen av insekter, speciellt tvestjärtarna som gjorde att vi knappt kunde vara där ute, och dels för att det känns enklare att inreda och få en mindre yta mysig. Jag är ju ensam så nog kommer jag att få plats! 😀

Självklart har jag massor med ideér för min balkong men steg ett för att få till en mysig balkong är att köpa matta!
Det ligger en gammal smutsig sliten matta där redan som fanns där när jag flyttade in men jag vill ha en ny fräsch med exakt rätt mått och jag har nog hittat rätt ställe att beställa den ifrån.

Så här ser balkongen ut nu. Jag flyttade ju in mitt i vintern så jag har inte gjort någonting alls där ute förutom att jag satte upp en ljusslinga vid inflytt.

Jag ska köpa en badenbaden som jag kan sitta och mysa i, blomlådor och stora krukor och i hörnet kanske jag får plats med någon liten hylla med ännu mer blommor?
Ett parasoll måste jag också ha eftersom jag har eftermiddags- och kvällssol, och gärna lite mysbelysning.

Jag har ett sk laptopbord på vinden som jag ska ta ner och använda som bord till solstolen, det är perfekt då det går att skjuta över stolen, på så sätt kan jag sitta där ute med både dator och kaffekopp 😁


Jag kommer att återkomma med fler bilder så fort mattan är på plats och jag har börjat inreda lite mer.
Jag måste även fundera på färg- och materialval.3

En kommentar

  1. mamma
    21 april 2020 at 22:37

    Tycker det ser trivsamt ut i området, mysigare än i bojsen, men jag kanske ändrar mig när jag besöker dig nångång efter corontänen…puss

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>