Paulina har fått tid för igångsättning och imorgon är det dags!
Idag ska hon ringa och få en tid för när vi ska vara där och sen får vi se när lilltjejen föds, om det blir imorgon, den 2 oktober, eller på lördag den 3:e.

Det känns fortfarande väldigt overkligt, både för Paulina och mig. Man har väntat så länge och liksom vant sig vid att det det ligger en bebis i magen. Och nu ska hon ut, nu ska vi snart äntligen få hålla henne, se henne, lära känna henne.

Jag har inte sovit ordentligt på flera veckor och jag tror att jag är skengravid, haha, jag drömmer mardrömmar och oroar mig för att jag missat samtal hela nätterna igenom.
Jag som gillar att ha kontroll har nu ingen kontroll alls och det skrämmer mig litegrann.

Nu ska jag ägna dagen åt att rensa undan så mycket jag kan på jobbet för nu blir jag mer eller mindre borta ett tag. Jag kommer att ta ut de 10 pappadagarna. Inte alla på heltid dock men jag kommer nog att jobba hemifrån ett tag och kombinera jobb med att vara “mormor-ledig”.

 

 

0