Glitter, Glamour, klippning och tjejkväll

Saija

Förra fredagen hade vi glitter- och glamourtema på jobbet. Vi har olika teman varje fredag.
Jag insåg att jag inte äger något glittrigt alls så jag körde helt enkelt på endast glamourtema och slog till på strumpbyxor och höga stövlar 😃 Det fick duga…

Efter jobbet gick jag till… frisören.  😝 Japp, nu rök barret!
Jag ska nog inte ha långt hår, det är liksom inte riktigt jag. Jag vill gärna ha lite busigt rufsigt hår. 🤣

Nej, jag blev inte nöjd, trots att kalaset gick på nästan 650:-, men det hade jag egentligen inte räknat med heller. Jag brukar ju klippa mig själv, iallafall hålla efter, men nu när det var så långt så skulle jag aldrig kunna få till en bra kort grund.
Men nu har jag iallafall grunden, om än lite väl kort, så nu tänker jag att det räcker att själv hålla efter och kanske bara gå till frisören var tredje-fjärde månad.

Efter jobbet var vi ett gäng tjejer som gick till Pinchos och käkade och hade en riktig tjejkväll, jättemysigt!

På lördagen fick vi besök av Jenny och hennes lilla bebis Devin, så himla mysigt. Han har hunnit blir 3 månader nu och är “med” lite mer. Har jag sagt att han ärvt min haka?? Det har han iallafall, han har “moster” Saijas grop i hakan och det syns lång väg. Känns bra 🤣

Och i söndags fick jag ett annat trevligt besök, skriver kanske mer om det sen… 😜😇


36

En kommentar

  1. mamma
    2 november 2019 at 15:58

    snyggt!

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>