Har du något partytrick du gärna visar upp?
Haha nej verkligen inte!

När gick du senast på kalas/fest?
Det minns jag inte men jag ska faktiskt på fest ikväll! Vi ska tacka av en kollega på jobbet som slutar snart och festen blir hemma hos en annan kollega. Det brukar bli riktigt kul och vi äter och dricker gott, leker lekar och sjunger den obligatoriska hemska karaoken, haha!

Här är en bild från sommarens fest med kollegorna

Och för 2 vintrar sedan hade vi Hawaiifest!

Hur skulle du vilja spendera din nästa födelsedag?
På en sandstrand i ett varmt land. Eller kanske åka på en weekendresa till London, Rom eller Paris. Det skulle vara kul att resa och se sig om lite.

Vad brukade du önska dig när du blåste ut ljus på tårtan som barn?
Jag minns inte om det var något speciellt men däremot minns jag att jag önskade mig en sån där liten “elektrisk” hund med koppel, som hoppade fram och skällde, i flera år. Mamma tyckte nog att jag var för gammal så det tog ett tag innan jag faktiskt fick en, men åhh så jag älskade min hund!

Vad är en present du har fått när du fyllt år som du gillat extra mycket?
Jag brukar inte få presenter när jag fyller år men jag fick en julklapp av min son Simon förra året som jag bara älskar, en värmefilt, och den är verkligen välanvänd!

 

Var med hos Elisa du också >>>

0