Fem i veckan #27 – Sommar

Kategorier:Fem en fredag
Saija

Vad är en riktig sommarfrukost för dig?
Eftersom jag älskar jordgubbar och kan äta det till både frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmat så lär ju svaret bli –
Jordgubbar! 🍓🍓🍓

Vad är något du gör på sommaren men aldrig annars?
Solar? Fast jag fuskar ju ibland och solar solarium. Promenerar gör jag också mer sommartid. Jag kan gärna vara ute och gå på våren och hösten också men helst inte på vintern, jag hatar när det är halt!

Är du en fisk bland vågor eller håller dig på land?
Både och men jag gillar att bada! Kombinationen av att bada och sedan ligga i solen och torka är fantastisk!

Har du någon gång varit turist i din egen stad?
Ja precis när vi flyttade hit till Falun. Då tvingade jag bland annat ner familjen i Falu Gruva, just för att barnen inte skulle känna sig utanför eftersom jag misstänkte att alla andra barn i Falun varit där. Det visade sig att det hade de inte alls! 🙄

Jag har även visat runt ett gäng från PT Cruiserklubben då vi hade en träff i Falun och då fick jag turista i min egen stad.

Vad ser du fram emot mest med den här sommaren?
Jag jobbar ju mest men om några veckor har jag iallafall två veckors semester och då ser jag fram emot en tripp till Stockholm för att hälsa på min äldsta son Simon.
Annars längtar jag till hösten och min resa till Turkiet som väntar.


Var med hos Elisa du också >>>

12

 1. Klimakteriehäxan
  5 juli 2019 at 16:49

  Jordgubbar och bad älskar jag också. Och gruvan i Falun var intressant att uppleva! Hoppas du hittar kul grejer att göra i Stockholm.

  • saija
   saijaSvara
   8 juli 2019 at 10:18

   Ja egentligen hemestrar man alldeles för lite, det finns ju ofta en hel del att göra i sin hemkommun samt närliggande platser 🙂

 2. Paula
  5 juli 2019 at 18:13

  Har massor kvar att se i Falun…bara jag tar mig dit! Men en vacker dag så..<3

  • saija
   saijaSvara
   8 juli 2019 at 10:17

   Vi väntar 🙂

 3. Helen
  8 juli 2019 at 07:02

  Intressant att de infödda barnen i Falun inte varit till gruvan. Skulle trott att de varit där på någon utflykt med skolan åtminstone. Jag hoppas du får en skön sommar trots att du ska jobba mycket.

  • saija
   saijaSvara
   8 juli 2019 at 09:51

   Jodå, de går till gruvan med skolan fast någon årskurs högre upp tydligen, iallafall var det så tidigare då vi flyttade hit.
   Tack detsamma! 🙂

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>