Vad är svårt att tro om dig genom att bara titta på dig?
Att jag en riktig mjukis 🙄

Vilket första intryck brukar du oftast få av någon?
Jag är en sån person som gärna vill bilda mig en egen uppfattning om människor och ogillar att lyssna på skvaller.

Vilket första intryck tror du folk får av dig?
Jag tror (vet) att många får för sig att jag är “tuff och hård” första gången de ser/träffar mig och det kan nog vara pga mitt yttre. Jag är svartklädd med ett lite rockigare utseende och det skrämmer tydligen en del 😬, men det är väääldigt långt ifrån sanningen.

Vad har du sett mest av under veckan?
Datorn på jobbet 🤔

Vilken påverkan tror du att du har på folk runt omkring dig?
Jag hoppas verkligen att den är positiv! Jag tror att jag har ganska härlig humor som kan smitta till skratt. 

 

Var med hos Elisa du också >>>

0