Fem en fredag v.24 – Dagens ord

Kategorier:Fem en fredag
Saija

Vilken är din relation till begreppet ”gröna fingrar”?
Jag är ingen superodlare men jag tycker att det är ganska kul med gröna växter, iallafall periodvis. Som nu när jag köpt massor av blommor till min balkong. De är mina små bebisar nu. Jag vattnar, ger näring, tar bort döda blommor dagligen, men jag pratar inte med dm, där går gränsen, haha.

Vad skulle du vilja ha i din drömträdgård/balkong?
Fler liljor, massor med liljor! De är vackra och dessutom doftar de underbart!

Hur kryddar du helst din mat?
Basic, med salt och peppar och gärna chili.

Vad för typ av växter gillar du bäst?
Inomhus vill jag ha gröna växter. Sort och utseende spelar inte så stor roll men gärna mycket blad på. Ute på balkongen vill jag ha blommor och färg, i år satsade jag på en orange/gul färgskala som poppar rejält mot allt svart och grått.

Om du fick sätta ett namn på en växt, vad skulle det vara?
En lilja vore ju trevligt att få namnsätta. En lilja som hette “Saija” vore väl tjusigt?
En svart lilja med röda stråk, åhh så fint!Var med hos Elisa du också >>>En kommentar

  1. mamma
    14 juni 2020 at 17:02

    Jag gillar skarpt din balkongoas. , då får din blomma heta lilium Saijikum hihi

  2. 19 juni 2020 at 07:00

    […] förra veckan var: Klimakteriehäxan, Paula, Madeleine, Monika, Anette, Hannele, Boklysten, Kina, Saija, Susie, Lillian, Musikanta, Bokdamen, Hanna, BP, Susanne, Mrs Calloway, Debutsky, Ingrid, Gerd, […]

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>