Fem en fredag v.1 – Framåtblick

Kategorier:Fem en fredag
Saija

Vad är dina första planer för 2020?
Att flytta!
Jag ska flytta den sista januari och för mig är det stort då jag faktiskt bott i den här lägenheten i snart 15 år.
Innan jag och min exman flyttade just hit så flyttade vi väldigt ofta, jag tror nog att det blev en flytt per år i snitt. Men sedan landade jag på något vis och hittade äntligen ett boende som jag trivdes med, trots att vi bodde trångt, 5 personer i en trea.
Men tiderna förändras och nu har 2 av 3 barn flyttat hemifrån och jag är singel, jag behöver inte längre en stor trea. Dessutom letar Paulina efter eget boende och jag vill inte riskera att sitta ensam i den här lägenheten.
Så om drygt 4 veckor bär det av, hela 2-3 km bort (fågelvägen), haha! Vi ska flytta in i en mysig lagom stor etta och ajg se rhemskt mycket fram emot det.

Vad kommer du fokusera främst på under året?
Att få iordning i mitt nya hem. Jag har massor med planer på allt ifrån målning, tapetsering och inköp av nya möbler samt en massa pyssel.
Jag har i tanken varit på väg ifrån den här lägenheten jag bor i nu så länge så det har inte känts motiverande att pyssla här men nu känner jag lust igen!

Vad ser du fram emot under 2020?
Det känns som att jag upprepar mig lite här nu men det måste ju vara flytten som väntar.
Annars ser jag fram emot nya utmaningar på jobbet, kanske någon varm resa och gärna ett allmänt lugn.

Vad är något du tänkt göra 2020 du inte gjorde 2019?
Röra mer på mig. Jag vet inte på vilket vis ännu då det där med gym tydligen inte riktigt var min grej. Fler promenader kanske? Hemmaträning kanske?
Jag vet inte hur men jag vet att jag behöver det.

Hur skulle du önska att 2020 blir?
Mindre stressig. Jag behöver lära mig att inte stressa igenom dagarna, det mesta löser sig ändå 🙂


Var med hos Elisa du också >>> 1. mamma
  3 januari 2020 at 11:48

  mmm, förstod att du gillade daylio…det stod liksom Saija på hela appen, hahaha Men, du kan ju faktiskt skriva också, med vanliga bokstäver, o gör det så bra, så du är förlåten! Tänker mest på den ännu yngre generationen (!) som inte har en skriv-vana och nu matas med bara en massa symboler…Har du kommit längre med flytthjälkpen? Inte? ajdå, saknar ideer, om jag får några så hojtar jag, jag brukar ju anlita diverse ex, har du inga som står till tjänst…Krya-kram till dig o Paulina

  • saija
   saijaSvara
   3 januari 2020 at 11:55

   Jag skriver också, faktiskt, men bara små korta noteringar. Haha ja det blir en mix av emojis och förkortningar, inte ens jag kommer att fatta!
   Nää jag ska lägga ut nån slags annons i helgen tänkte jag.
   Ex?! Är du galen?? Blir full i skratt bara jag tänker tanken…Nä, då bär jag hellre allt själv!
   Tack och puss <3

 2. Klimakteriehäxan
  3 januari 2020 at 12:34

  Klart att flytten upptar dina tankar! Mycket jobb blir det, men mest roligt ändå – lycka till!

 3. Mia
  3 januari 2020 at 16:14

  Åhhh vad roligt!!! Du har mycket kul att se fram emot nu 🙂 Lycka till med allt vad flytt och planerande innebär.

 4. Geddfish
  3 januari 2020 at 17:59

  Vad fint!Jag har också varit med om att vara. Men din tid tar omedelbart i form at långa och viktiga göbbar som älskar att resa. Ha det så hilllna gott!

 5. A ROOM OF MY OWN
  3 januari 2020 at 19:49

  kul med flytt även om det är jobbigt. en brukar kunna rensa ut en del också. ja ska också försöka röra mera på mig. har ett gymlort, men jag väntar på att jag plötsligt ska börja gilla promenader

  • Saija
   4 januari 2020 at 07:59

   Ja det ska bli kul, verkligen en nystart! Och rensa ska jag, massor 🙂

 6. Klara Ovidia
  3 januari 2020 at 20:26

  Då flyttar vi båda då 🙂 Lycka till nu med din flytt in i stor etta för att landa skönt där, med mer röra på dig och mindre stress. Roliga året 2020 vänta på dig 🙂

 7. 10 januari 2020 at 07:01

  […] Deltagare förra veckan: Madeleine, Paula, Boklysten, Monika, Anette, Klimakteriehäxan, Ingrid, Tanthuset, Mrs Calloway, Hannele, Gerd, Agneta, Susie, Inger, Kina, Tant Augusta, BP, Susanne, Marit, Klara, Emilie, Lillian, Nina, Saija. […]

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url

Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>