Nytt år, nya möjligheter sägs det – vad tar du dig an härnäst?
Jag tänker fortsätta att köra järnet på jobbet men jag ska även försöka klämma in annat under 2019, så som vänner, nöjen och hälsa. Det blir verkligen en utmaning för det tar 110% av min energi att jobba heltid men det sägs ju att roliga och nyttiga saker även ger energi så jag hoppas på det!

Vad är något som är återkommande för dig varje januari?
Ja förutom att det då är ett nytt år så är det egentligen inget speciellt. Min yngsta son fyller år i januari, jag börjar längta efter våren och även om jag egentligen inte avger nyårslöften så brukar jag ändå sätta upp mål för året.

Vad är ett nyårslöfte du lyckats hålla under ett helt år?
Inget! 😜 Haha!

När välkomnade du senast något nytt i ditt liv? (förutom 2019!)
Det var faktiskt länge sen. Jag har snart haft min “nya” tjänst på jobbet i ett helt år (vad fort tiden går!) och jag har inte träffat någon ny kärlek heller.

När känns ett år inte längre nytt för dig?
I februari vanligtvis, när jag börjar komma in i arbetsrutinerna igen efter ledigheter och när jag börjar vänja mig vid att kalendern visar 2019 och jag skriver rätt år utan att behöva fundera över det.

Haka på du med >>>

0