Feber och vila

Kategorier:Vardagsliv
Saija

Natten till igår hade jag feber och kände mig allmänt risig. Tog tempen på morgonen och hade 37.5 vilket är lite feber då jag normalt är väldigt lågtempad.
Åkte iallafall till jobbet, jobbade undan det mesta och gick på ett möte innan jag kände att jag inte orkade. 
Hade jätteont i halsen, kändes som om jag svalt en golfboll ungefär, och jag vill ju inte smitta ner andra heller så jag bestämde mig för att åka hem.

Idag mår jag bättre men natten har varit jobbig så jag stannar hemma idag också. Jag har med mig jobbdatorn hem och sitter under en filt i soffan och jobbar.

Tog mig en promenad ner till Ica och då kände jag att jag fortfarande är ganska risig men det var iallafall skönt med lite frisk luft trots att det är alldeles grått och trist ute.

Det kryper i mig och jag vet inte vad jag ska pyssla med hela dagen, jag har liksom inte ro att bara ligga här. Jag gick upp tillsammans med Paulina imorse och hon är på jobbet nu. Har fixat disken och tvättat en maskin, ätit frukost och jobbat en stund, förutom min promenad.
Jag kikar på de sista säsongerna på Netflix av Blacklist, älskar den serien (!) så jag gissar att jag kommer att beta av många fler avsnitt idag.
Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>