En ny tvättmaskin!

Kategorier:Badrum
Taggar:
Saija

Som jag skrev tidigare så gick ju min tvättmaskin sönder förra helgen och jag fick smått panik. Kikade på Blocket och hittade en maskin i Falun. Skrev ett mail och frågade lite snällt om det fanns någon möjlighet att få den hemkörd och jag fick svaret att det inte var några problem. Wii!

Dagen efter fick jag hemleverans av en tvättmaskin i fint skick och jag fick fullt upp med att få bort den gamla. Jag hatar att själv behöva hålla på med el och vatten men det gick bra till slut och jag kunde koppla in den nya maskinen.
Upptäckte såklart att den hade ett vanligt stickuttag så nu har vi en mindre bra lösning tillfälligt, men heeey – jag kan tvätta!

6

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>