Igår vaknade jag tidigt igen så redan klockan halv tio stod jag vid spisen och började laga lövbiffsgryta. Den skulle ju puttra på spisen ett antal timmar.

Sen gav jag mig på att laga tacopiroger på färdiga pizzakit. Det var kladdigt och lite bökigt men det färdiga resultatet blev gott, speciellt att doppa i gräddfil.

Som om inte det vore nog så fick Paulina och jag för oss att laga eget fika tills Vanessa, hennes mamma och lillebror skulle komma så vi gick ner till Lidl och köpte ingredienser till kokosrutor. Eller kärleksmums? Kärt barn har många namn…

Sen kom Demirka, Vanessa och Vincent och jag hade förutom kokosrutorna dukat fram salta kex, mögelost och päron. Gissa vad som gick åt först?
Vi fikade och sen fick barnen öppna sina julklappar. Vincent fick ett set med bilar och Vanessa fick spelet “Diamanten”, blåspennor, en pyjamas och ritpyssel.
Vi satt bra länge och målade med blåspennorna och Vincent dekorerade vårt bord, haha!

När de åkte hemåt tog jag ett bad, sen fortsatte vi kika på en serie och så premiärspelade vi det nya spelet, jag, Paulina och Olivia. Vad länge sen det var jag spelade Diamanten!
Men nu kan jag reglerna tills Vanessa kommer nästa gång!

Idag har vi haft en ganska lugn och skön dag här hemma. Vi lagade skinkgryta med grönpeppar till middag och det var ett perfekt sätt att bli av med den sista biten julskinka på men i övrigt så var den inte så god som jag hade önskat. Det blev ett gäng matlådor iallafall som ligger i frysen och väntar.

Jag sågade till tvättställsskåpet så att det går att skjuta in lite till, vi hjälptes åt att färga håret på varandra, vi har sett några avsnitt av The Haunting of Hill House så nu har vi bara sista avsnittet kvar, och så har vi varit ute och gått ett gäng gånger.
Nu är det mörkt igen och snart kväll, dagarna lyckas gå i en rasande takt trots ledigheten.

 

 

0