En babysitter till Noelle

Saija

Igår fick jag en leverans till Kupolen. Jag har köpt en babysitter till lilla Noelle.
Jag tyckte att Paulina skulle satsa på en elektrisk babysitter, som ensamstående kan ju det vara toppen tänker jag?
På min tid fick man gunga babysittern själv, haha. Men jag hade väldigt stor nytta av mina när barnen var små så jag tror ändå att det är en bra investering.


FLO är en fin och smidig babysitter från Kinderkraft. Starta gungfunktionen med en enkel knapptryckning och använd den smarta timern för att ställa in hur länge babysittern ska gunga. Välj mellan 8, 15 eller 30 minuter. Ryggstödet har två olika lutningslägen. Babysittern har en mysig, avtagbar kudde och en praktisk fempunktsele för komfort och säkerhet.
Babysittern är även utrustad med en speldosa med åtta olika melodier och en rolig lekbåge med två leksaker. Lekbågen är avtagbar och går att justera i höjd. Det är enkelt att fälla ihop babysittern för smidig förvaring och transport. Ett myggnät medföljer.
Har ni haft babysitters till era små?Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>