Badrumsmakover light

Kategorier:Badrum, Vardagsliv
Taggar:, ,
Saija

I söndags, dagen innan julafton, tänkte jag bara vara hemma och städa och fixa men så kom jag in i badrumet på morgonen och såg kaoset.
Paulina och jag hade varit på “Normal” och handlat schampon, hårfärger, tvål, rakhyvlar etc och det var kaos. Skänken vi hade där inne har gått sönder mer och mer, lådfronterna satt löst och fästena inuti hade gått sönder så drog man ut en låda fick man inte in den igen utan att försöka sticka in armen och böka runt.
Även om skänken hade varit hel och fungerande så var det ingen bra förvaring och ni som känner mig vet hur viktigt det är för mig att var sak har sin plats.

Fick lite smått panik och satte mig med en kopp kaffe och började surfa runt på Ikea.se. Drömmen är köksinredning med bänkskåp längs med hela sidan och en bänkskiva ovanpå samt en hel radda väggskåp, men jag ville hitta ett billigare alternativ.

Jag fick ihop en lista och snälla Anders gick med på att köra mig så jag slängde mig på en buss och vi möttes upp mig på Ikea. Det går ganska fort att shoppa när man redan vet vad man ska ha, research är toppen!

Ja sen kom jag hem till ett halvstädat hem med 3 möbelkartonger och 2 fullproppade påsar så det var bara att sätta igång.

Jag köpte 2 stycken vita bokhyllor, ett tvättställsunderskåp och 2 stycken Moppe minibyråar. Jag köpte även lite konstgjorda växter, doftljus, en papperskorg, sjögräskorgar, lådor med lock, badlakan och handdukar och en ny badrumsmatta.

Tyvärr har jag ingen bra förebild (kass bloggare jag vet!) men det blev iallafall bra mycket bättre!
Paulina och jag hjälptes åt att rensa bland badrumsartiklar och vi har nu en varsin hylla i badrummet och jag har superbra ordning och koll.

Hårtrimmer med tillbehör i en låda, smycken i en, hårgrejer i en, rakhyvlar i en, nagellack mm i en låda osv. I LIKE!

Det är tyvärr lite trångt i hörnet vid tvättmaskinen. Slangen till maskinen är för kort så jag måste ha den ståendes så där åt sidan tills jag köper en ny längre slang.

Inredning i hyllan. Nu har vi det vi måste ha, sen kan vu fylla på med fint allt eftersom om vi vill.

Jag måste även försöka få tag i eller köpa en såg så att jag kan såga upp en bit i hyllan längst ner i skåpet, då skulle jag kunna skjuta in det ytterligare 10 cm och det skulle bli mycket bättre.
I skåpet förvarar jag tvättmedel, sköljmedel och mitt dagliga smink i min “Godmorgon”-låda

Jag är iallafall jättenöjd, badrummet känns luftigare, fräschare och var sak har sin plats vilket var precis det jag var ute efter.
Nästa rum som behöver en förändring är köket, det tar jag nästa gång 😜  1. Årsresume 2018 |Svara
    31 december 2018 at 12:32

    […] Dagen innan julafton får jag ett ryck och bestämmer mig för att renovera badrummet litegrann. […]

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Url
Din kommentar*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>