Jag blir tokig av att må så här!
Att vara halvt handikappad för att jag knappt ser något, att ständigt ha ont i huvudet, som ett tryck.
Ni vet när man känner att det inte riktigt är som det ska?
Jag är snurrig, illamående, känner inte igen mig själv helt enkelt. Hur som helst är det jättejobbigt och jag hoppas verkligen att det är något snabbt övergående.

Jag kan sitta vid datorn korta stunder, tills det börjar flimra framför ögonen och jag inte kan stava längre. Jag klarar knappt av att läsa. Att se på tv går en stund, sen blir jag illamående även av det.
Vad tusan ska jag sysselsätta mig med?

Idag ska jag iallafall försöka klura ut var jag ska köpa delar till diskmaskinen.
Hela den övre korgen har trillat av på grund av att fästena har smulats sönder. Jag googlade i veckan och det verkar iallafall som om man kan köpa sådana fästen som reservdelar. Men hur kan 8 små plastpluppar vara så galet dyra?!
Jag ska se om det finns på flera sidor och sen måste jag även klura ut hur tusan de ska sitta.
Vad bekväm man blir med diskmaskin!
Jag HATAR att diska för hand! Och eftersom jag är känslig mot vatten så får jag även utslag. Nä diskmaskinen måste lagas så snart som möjligt!

Igår kväll hade vi lite tjejkväll här hemma med chips och skräckfilm. Jenny, jag, Paulina och två vovvar i soffan. Mysigt!

Idag borde jag städa men jag har verkligen ingen inspiration så det blir nog bara det mest nödvändiga, tvätta lite, torka av i badrummet och dammsuga.
Imorgon är det dags för en ny arbetsvecka, det är inte klokt hur fort helgerna går trots att man knappt lyfter ett finger!

Nästa helg ska jag iväg med jobbet på fest. Det ser jag fram emot så jag hoppas verkligen att jag mår bättre då!

0