Spännande! Jag har länge tänk att testa Magdalens Graafs Natural Beauty och nu passade jag på att köpa en burk när hon hade en rabatt.
Jag ska testa i en månad iallafall har jag tänkt.

Better You All In One Natural Beauty är ett kosttillskott för huden och naglarna som är utvecklad tillsammans med Magdalena Graaf. Produkten har en kombination av ingredienser som MSM, Spirulina och betakaroten som tillsammans skapar denna unika produkt.

Better You All In One Natural Beauty är framtagen med fokus på de fyra elementen sol, vind, vatten och jord. Dessa symboliserar enkelheten i vad allt består av.

Innehåll:
Sol: Extra stark dos Betakaroten.
Vind: MSM och kisel
Vatten: Algen Spirulina och marint kollagen.
Jord: Ananasextrakt, grapefruktkärneextrakt.

Varför jag vill testa?
Dels för att näringstillskott med MSM kan hjälpa vid bland annat ledproblem, värk, inflammation, eksem, torr och kliande hud samt vid håravfall, försämrad hårkvalitet och sköra naglar. Och dels för att det innehåller betakaroten och eftersom jag känner mig väldigt blek just nu hoppas jag att huden får ett litet extra “glow”.
Och sen gör det ju ingenting alls om mitt hår skulle få för sig att växa lite snabbare!

Har ni testat denna eller någon liknande?

0